Nieuwsbericht

Oproep: Driving Dutch Design is op zoek naar 15 talentvolle en gedreven designers/start-ups.

Designtalent gezochtBen jij een designtalent met minimaal twee tot maximaal vijf jaar ervaring als zelfstandig ondernemer? Ben jij in 2015 gedurende elf maanden (van 1 januari tot 1 november 2015) beschikbaar voor een serie masterclasses om jouw kennis en expertise bij te brengen over onder andere businessmodellen, pitchen, financiën, intellectueel eigendomsrecht, e-commerce en export? Lijkt het je een uitdaging om te sparren met een personal coach van de ABN AMRO? Meld je dan aan als één van de drivers van Driving Dutch Design 2015.

DeelnameBinnen het Driving Dutch Design-traject van 2015 is plek voor vijftien talentvolle en gedreven designers/start-ups. Op 8 december worden de geselecteerde deelnemers bekend gemaakt. Voor deelname aan het traject wordt €75,- in rekening gebracht. Zet 17 december 2014 bovendien alvast in je agenda voor de Kick Off bij de BNO, van 16.00 tot 18.00 uur.

AanmeldenDe aanmeldingscriteria voor Driving Dutch Design kun je onderaan de pagina downloaden. Voldoe je hieraan? Stuur dan vóór 1 december 2014 je motivatie inclusief portfolio aan info@drivingdutchdesign.nl t.a.v. Lidewij Veenland.

Over Driving Dutch DesignDriving Dutch Design is een initiatief van de ABN AMRO, BNO en Dutch Design Week (DDW) i.s.m. kennispartners Cultuur en Ondernemen, Kamer van Koophandel, EY en anderen. Kijk voor meer info op de Facebookpagina