Nieuwsbericht

Bezoek het gratis Creative Connection event ‘Tell your story!’

Wil jij meer weten over hoe je ingewikkelde data, een nieuwe strategie, kernwaarden of een moeilijke business case tot leven brengt? Zowel in een presentatie als visueel en via social media? Bezoek dan Creative Connection “Tell your story!” op vrijdag 27 mei in de Jaarbeurs Utrecht!

Helder en overtuigend communiceren – storytelling- is cruciaal voor mensen die werken met complexe inhoud. Maar hoe wek je de ingewikkelde data, een nieuwe strategie, kernwaarden of een moeilijke business case tot leven? Tijdens dit gratis Creative Connection event kijken we vanuit verschillende expertises naar wat er nodig is om te komen tot een goed verhaal. Na afloop weet je hoe je ingewikkelde materie om kunt zetten in een goed verhaal en deze kunt vormgeven en verspreiden.

En dat is niet het enige: wanneer je je aanmeldt voor ‘Creative Connection: Tell your story’ krijg je op vrijdag 27 mei GRATIS toegang tot de ‘Campus Experience, Drone Zone & Maker Space’ van CampusParty Hackathon, het groote technologiefestival ter wereld dat gelijktijdig plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht!

Meld je nu aan!